Computers

<< Vorige - Volgende >>


Duikcomputer 2G
Duikcomputer 2G
Aladin 2G is een goed voorbeeld van de onvermoeibare ontwikkelingen bij UWATEC. Het is een gebruiksvriendelijke computer voor gebruik met twee gassen en heeft een 'predictive multi-gas'-algoritme (PMG). De Aladin2G combineert dit geavanceerde algoritme met het compacte formaat en de toegankelijkheid dat we kennen van de andere computers uit de Aladin lijn.
De 2G heeft als enige Aladin computer specifieke kenmerken voor technische duikers die alle vrijheid willen hebben, maar ook kiezen voor optimale veiligheid.
  • Dieptemetermodus: werkt als een technische dieptemeter tot een diepte van 120 meter, inclusief stopwatchfunctie. Ook uniek in de duikbranche, de computer geeft in deze modus de gemiddelde diepte weer die continu wordt bijgewerkt en die ieder moment door de duiker kan worden gereset.
  • Freedive modus
  • Bladwijzerfunctie tijdens de duik: met één druk op de knop markeert u specifieke momenten waar u later met de SmartTRAK-software bijzonderheden aan kunt toevoegen.
  • Hoogtemeter: de hoogte wordt met een resolutie van 15 meter nauwkeurig gemeten. Het hoogtealarm (patent aangevraagd) waarschuwt als u op een hoogte komt die gezien de stikstofverzadiging als gevolg van de laatste duik een risico vormt.
310.00

Aantal